párna.hu

Formába öntött kényelem!

2016. december 28. - nusservera

A Memory Foam formára öntött párnák nem csupán kényelmesek, de az egészségünknek is jót tesznek. Ellazítják a nyak, a hát és a váll izmait, az Aloe Vera huzat pedig jótékony hatással van a bőrre!

screenshot_5_1.jpg

Próbálja ki Ön Memory Foam formára öntött párnáinkat!

Jógázz kényelmesen!

A jóga segít, hogy a test és a lélek tökéletes összhangba kerüljön. Általa nyugodtabbak, kiszámíthatóbbak lehetünk, stressztűrő képességünk megnő, belső békénk pedig a helyére kerül. Ahhoz, hogy a jóga gond nélkül menjen, kezdésnek célszerű beszerezni egy kényelmes nadrágot és pólót, egy jógamatracot és egy megfelelő méretű és alakú jógapárnát.

Kínálatunkban többféle alakú párnát találsz, melyek kaphatóak tönkölyhéj- és hajdinahéj töltéssel, sőt, még huzatot is vásárolhatsz, így mindig a hangulatodhoz megfelelő külsőbe burkolhatod párnáidat!

Üdvözöljük Önöket blogunkon!

b.jpg

Sikeresen elindult blog oldalunk is, így most egy bemutatkozó posztot hoztunk Önöknek. Akik más ismernek minket, tudják, hogy mivel foglalkozunk, akik viszont most látogattak el először valamelyik közösségi oldalunkra vagy weboldalunkra, eláruljuk: alvó-, dísz-, meditációs-, nyak-, szem-, illat- és jógapárnák értékesítésével foglalkozunk.

a.jpg

Kínálatunkban olyan különleges termékek is megtalálhatóak, mint például a meggymag és tönkölyhéj párnák, az illatpárnák és a nyakkiflik, és természetes az ezekhez használható huzatot is beszerezhetik nálunk!

c.jpg

Ha szeretné közelebbről megismerni termékeinket, látogasson el weboldalunkra, ahol nem csak érdekességeket olvashat, hanem rendelni is tud!